servis desktop racunara
it electronics novi sad

Servis desktop računara

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Desktop računari su neizostavan deo naše svakodnevnice, kako u privatnom životu tako i u poslovnom svetu. Za razliku od laptopova često imaju mnogo veće performance za istu cenu. Samim tim jako su popularni za zadatke koji ne zahtevaju prenosivost od uređaja kao na primer rad na terenu.

Kod desktop računara i situacija oko elektronskih komponenti je drugačija nego kod laptopova. Većina komponenti je standardizovano u okviru jedne ili nekoliko generacija, i često se dešava da su komponente iz više generacija međusobno kompatibilne. Ovo dozvoljava veliku slobodu u izmeni, unapređivanju i popravci desktop računara. Imate veliki izbor komponenti koje možete birati naspram nekih određenih zahteva koje uređaj mora da ispuni, u odnosu na to koliki budžet imate na raspolaganju ili na osnovu bilo kog drugog kriterijuma. Ovo je jedna od največih prednosti desktop računara.

Popravljamo sve vrste brend računara kao i računarskih konfiguracija sklopljenih po meri. Prilikom zaprimanja uređaja uradićemo dijagnostiku i otkriti uzrok kvara u što kraćem vremenskom periodu. Takođe ćemo testirati sve ostale komponente kako biste imali kompletan uvid u stanje vašeg uređaja pre odluke za servis.

servis desktop racunara

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem desktop računaru:


U svaki servis desktop računara je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad