servis laptop racunara
it electronics novi sad

Laptop servis

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Laptopovi su uspostavili svoje mesto kao najpraktičniji način da svoj posao, svoju razonodu ili bilo šta drugo, ponesete sa sobom gde god i kad god Vam to odgovara. IT IT Electronics je opremljen savremenom, visoko tehnološkom i usko specijalizovanom opremom za servis laptopova. U našem servisu imamo mogućnost da otklonimo i najzahtevnije kvarove na matičnim pločama, kao i svim ostalim delovima Vašeg laptop računara.

Popravljamo sve modele laptopova svih velikih imena u industriji. Ta imena uključuju: Asus, Acer, Dell, HP, Gigabyte, Lenovo, LG, IBM, Fujitsu-Siemens, MSI, Samsung, Toshiba.

U današnje vreme cena većine elektronskih komponenti je dostigla veoma pristupačne nivoe, jer im je proizvodnja postala izuzetno masivna i umeju da budu kompatibilne međusobno čak i u rasponu od nekoliko generacija. Kad je reč o laptop računarima situacija je znatno drugačija.

Svaki laptop je sam po sebi individualan i uglavnom je dizajniran po meri. Uzrokovano time, cena određenih pojedinačnih komponenti ume da bude dosta velika, pogotovo kad su u pitanju matična ploča kao celina, grafički čip ili čipset (eng. “Chipset”).

servis laptop racunara

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem laptopu:


U svaki servis laptopa je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad