servis desktop racunara
it electronics novi sad

Servis Apple iMac, Macbook i Mac računara

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Apple proizvodi uređaje visokog kvaliteta. Prati ih veoma pozitivna reputacija i glas, kao i jedinstven dizajn, koji ćete prepoznati svuda u svetu. U nekim slučajevima nažalost, elektronske komponente ili BGA čipovi koji bivaju ugrađeni u te iste uređaje ne prate tu visinu kvaliteta.

Jedan primer koji možemo navesti je masivno otkazivanje grafičkih čipova na modelima Macbook Pro iz 2011 godine. Mnogi korisnici, koji su prethodno kupili pomenuti uređaj, su ostajali u neverici kada se na njihovoj Macbook Pro seriji računara desilo da ostane kompletno bez slike, naočigled bez ikakvog spoljnog razloga. Nakon mnogih reklamacija od strane ovih korisnika, kompanija Apple je izbacila vest da postoji defekt u AMD grafičkim čipovima koji su ugrađivani u te uređaje. Korisnici koji su najbolje prošli su baš oni kod kojih se defekt ispoljio u toku trajanja garancije, i oni su dobili besplatnu popravku, a u nekim slučajevima i ceo nov računar od strane Apple-a. Oni koji su imali tu „nesreću“ da im uređaji rade ispravno dovoljno dugo da izađu garancije, se eventualno mogu naći u sličnoj situaciji.

Kod ovakvih kvarova mi nudimo uslugu popravke matične ploče. Obraćamo posebnu pažnju da čip koji koristimo kao zamenu uvek bude novije revizije u odnosu na originalni sa defektom, jer je defekt otklonjen. Sve ostalo je kompromis na koji ne pristajemo.

Preciznom mernom opremom laboratorijske klase tačnosti, u mogućnosti smo da dijagnostifikujemo i otklonimo i najsloženije kvarove. Vođeni idejom kvaliteta bez kompromisa, kako sa opremom koju koristimo tako i sa materijalom i delovima koji se ugrađuju.

servis desktop racunara

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem iMac, Mac ili Macbook računaru:


U svaki servis iMac, Mac ili Macbook računara je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad