servis apple tablet uredjaja
it electronics novi sad

Servis Apple tablet računara

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Mnogo ljudi je izuzetno zadovoljno svojim iPad uređajima, i vreme je pokazalo da ih koriste i do 6 godina. Njihovi tablet uređaji imaju vrhunske displeje koji prikazuju sliku fenomenalne oštrine i precizne reprezentacije boja, a pored toga ugrađen je i snažan hardver koji ispunjava sve softverske zahteve. Od 2019 godine imaju svoj zaseban operativni sistem „iPadOS“ odvojen od iPhone uređaja koji ih čini još produktivnijim uređajem nego ikad ranije.

Postoje dva trenda koji prate sve nove mobilne i tablet uređaje. Prvi trend je sve veća integracija elektronskih komponenti na matičnu ploču. Ovo omogućava proizvođačima da spakuju sve više i više funkcija i komponente većih performansi. Posledica ovakvog pristupa konstrukcije uređaja smanjuje lakoću servisa matičnih ploča. Potrebni su instrumenti i alati izuzetne preciznosti kako bi se servisirali takvi uređaji.

Drugi trend je smanjivanje debljine uređaja dok se pritom povećava površina displeja. Kao i kod svih mobilnih uređaja, nezgode se dešavaju. A zbog sve većih površina ekrana to postaje i najosetljiviji deo Vašeg iPad tablet računara. Ukoliko Vam je uređaj ispao i pri tom je napuklo staklo, ili je razbijen ekran, tu smo da pomognemo. Ako je samo napuklo staklo dovoljno je da se zameni samo staklo koje reaguje na dodir. Kod modernih tablet računara staklo osetljivo na dodir i ekran su zalepljeni zajedno, i potrebna je profesionalna mašina za odlepljivanje kako ne bi oštetio ekran.

servis apple tablet uredjaja

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem iPad tablet računaru:


U svaki servis iPad tableta je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad