servis iPhone telefona
it electronics novi sad

Servis iPhone telefona

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Jedan od najrevolucionarnijih uređaja koji je kompanija Apple proizvela je bio njihov prvi telefon sa ekranom osetljivim na dodir, legendarni iPhone. Danas svi znaju za iPhone telefone, za njihov izuzetno elegantan izgled i savremeni dizajn koji iz generacije u generaciju postaje sve bolji i bolji. Postoji informacija da je izgled iPhone 6 modela najčešće “pozajmljivan” dizajn na svetu, i to od strane drugih, manjih kompanija koje su proizvodile mobilne telefone.

Njihov iOS softver je takođe jedan od najstabilnijih operativnih sistema za mobilne telefone. Vreme je pokazalo da iPhone telefoni stari i do 6 godina rade veoma slično kao i prvog dana kada su upaljeni, ali naravno postoje izuzeci. Isto tako što se više opcija vremenom dodaje u njihov operativni sistem, to predstavlja sve veće opterećenje za elektroniku, kao i za bateriju. Ali ništa što iPhone telefoni ne mogu da izguraju.

Na drugu stranu kvalitet elektronskih komponenti koje je Apple ugrađivao u svoje uređaje nije uvek bio istog visokog standarda kao što su bili izgled i operativni sistem. Imali su nekoliko propusta tokom mnogih godina proizvodnje. Jedna od takvih propusta je bila takozvana “Bolest dodira” koja se ispoljavala na svim varijacijama iPhone 6 modela (6S, 6 Plus, 6S Plus). Iako su njihovi ekrani renomirani po njihovoj fenomenalnoj slikci, fantastične oštrine i preciznog prikazivanja boja, većina ekrana je “otkazivalo poslušnost” veoma naglo. Ovo je uključivalo pojavljivanje sive trake koja je treperija u vrhu ekrana, i u isto vreme ekran osetljiv na dodir je prestao da prihvata komande dodirom. U našem servisu ugrađujemo delove isključivo od originalnih proizvođača, i to novijeg datuma proizvodnje u odnosu na originalne delove koji su ugrađivani. Razlog ovoj odluci je taj što je kod delova novije revizije otklonjen defekt koji se ispoljavao kod starijih delova. Takođe vršimo optimizacije i reinstalacije operativnih sistema na iPhone telefonima.

servis iPhone mobilnih telefona

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem iPhone telefonu:


U svaki servis iPhone telefona je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad