servis mobilnih telefona
it electronics novi sad

Servis mobilnih telefona i tablet računara

Servis laptop i desktop računara, mobilnih telefona i tablet uređajalogo

 

linija

Android je trenutno jedan od najpopularnijih i najrasprostranjenijih operativnih sistema danas na svetu. Nalazi se u mobilnih telefonima, tabletima, uređajima za prenos digitalne televizije, pametnim satovima i mnogim drugim uređajima. Prvi uređaji na kojima se pojavio ovaj svemoćni operativni sistem jesi bili mobilni telefoni, a potom tablet računari.

Android je toliko rasprostranjen i toliko dugo se razvija, da do danas postoji izuzetno veliki broj uređaja na kojima se nalazi. Svi veliki proizvodjači telefona i tablet računara koriste Android operativni sistem. e sive trake koja je treperija u vrhu ekrana, i u isto vreme ekran osetljiv na dodir je prestao da prihvata komande dodirom. U našem servisu ugrađujemo delove isključivo od originalnih proizvođača, i to novijeg datuma proizvodnje u odnosu na originalne delove koji su ugrađivani. Razlog ovoj odluci je taj što je kod delova novije revizije otklonjen defekt koji se ispoljavao kod starijih delova. Takođe vršimo optimizacije i reinstalacije operativnih sistema na iPhone telefonima.

servis mobilnih telefona

linija

U našem servisu možete otkloniti i najzahtevnije kvarove na Vašem android telefonu ili tablet računaru:


U svaki servis Android telefona ili tableta je uključeno:*Dijagnostika je besplatna u slučaju da se odlučite da dijagnostifikovan kvar otklonite u našem servisu, u protivnom se primenjuje cena iz važećeg cenovnika.

linija

Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri
Partneri

 

Odnos cene i kvaliteta

Osiguravamo vrhunski kvalitet svih naših usluga, što je potvrđeno velikim brojem zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali poverenje. Garantujemo kvalitetan brz i pouzdan servis bez obzira na kompleksnost kvara. Kontinuirano pratimo svetske trendove, a uvek nam je cilj da naše cene budu prilagođene srpskim uslovima.

 

alat za servis racunara

servis racunara u novom sadu

IT Electronics tim


Zadovoljstvo korisnika nam je prioritet, zato naš tim konstantno ulaže u svoje usavršavanje.

Vi ste nam bitni


U našem servisu verujemo kako je svaki klijent važan te kako se za svakog može pronaći pristup koji omogućava uspešno rešavanje problema naših klijenata. Rezultati naših servisera pravi su i jedini dokaz da problemu pristupamo profesionalno.

Naši serviseri


Serviseri u našem centru za servis računara i mobilnih telefona su visokokvalifikovani sa dugogodišnjim radnim iskustvom koji primjenjujući dokazane metode u pristupanju problemu omogućavaju svim našim klijentima rešavanje kvarova.

 

IT electronics

 

Servis za računare, servis za laptopove, servis za mobilne telefone i tablet uređaje

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

POTPUNA GARANCIJA NA NAŠE USLUGE

Vaš računar, laptop ili mobilni telefon možete doneti u servis gdje će na njemu biti izvršena popravka ili nadogradnja a sve u dogovoru sa Vama. Možemo da vam ponudimo kompletan servis vašeg računara ili laptopa, ugradnja računarskih komponenti, instalacija svih potrebnih softvera i kompatabilnih drivera, dijagnostiku računara i laptopova, detekciju i uklanjanje virusa i drugog štetnog sadržaja...

 

 

logo

 

    Kontakt


Servis računara i mobilnih telefona
IT Electronics
Maksima Gorkog 1A,
Novi Sad

E mail:
itelectronicsns@gmail.com

Telefon:
+381 63 475 809
+381 21 302 46 85

 

    Radno vreme


Ponedeljak - Petak
09:00 - 20:00

Subota
09:00 - 14:00

 

    Pratite nas


facebook   instagram  

All rights reserved © 2019 IT Electronics, Novi Sad
Dizajn Studio Digital , Novi Sad